З Днем медичного працівника!

27.07.2024

Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом.

Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі ви поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній.

Нині чимало українських медиків змушені виявляти не тільки гуманізм, але  й стійку мужність та патріотизм. Сотні відданих своєму фаху лікарів працюють у зоні бойових дій, де рятують поранених військових, надають допомогу місцевим мешканцям, волонтерам і всім, хто небайдужий до долі нашої країни.

Висловлюю глибоку вдячність за ваш внесок у розвиток медицини, за вашу відвагу та людяність. Нехай же Господь за вашу мужність пошле міцного здоров'я та сил. Бажаю вам невичерпної енергії, професійних успіхів та особистого щастя. Дякую вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

З глибокою повагою до вас і до вашої праці

Голова районної ради

Юрій ЯЦИНА