Вітання до Дня територіальної оборони України

06.10.2024

Шановні бійці територіальної оборони Богодухівського району!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Згідно з Указом Президента України «Про День територіальної оборони України», цей день у нашій країні відзначається щороку в першу неділю жовтня.

Внесок сил територіальної оборони в обороноздатність країни під час війни з росією складно переоцінити – з моменту вторгнення росії в Україну бійці цих підрозділів показали, що захищатимуть кожен куточок України, що це та сила, на яку розраховують мешканці кожної громади й уся країна.

Ви сміливо та без жодних сумнівів стали на захист нашої держави, ви відзначилися у боях, звільненні наших територій від росіян, знищенні техніки й особового складу ворога. Підтримували й допомагали населенню у деокупованих та прифронтових населених пунктах. Зараз продовжуєте боротьбу, щоб якнайшвидше наблизити день нашої перемоги.  

Висловлюю  вам  глибоку вдячність за мужність, звитягу та самовіддану працю в ім’я  миру  і щасливого майбутнього. Повертайтесь додому живими! 

Бажаю усім бійцям територіальної оборони спокійного неба над головою, миру, здоров’я, залишайтесь такими ж мужніми та сміливими,  незламного духу і гарної служби. Нехай залишаються живими і неушкодженими всі ваші рідні та близькі.

Найскорішої перемоги над ворогом нам усім!

Слава Україні!

Слава Захисникам та Захисницям України!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА