Шановні працівники ветеринарної медицини та ветерани праці!

11.08.2024

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня  працівників ветеринарної медицини,  який щорічно відзначається в Україні у другу неділю серпня.

Професія лікаря-ветеринара – одна з найдавніших та найблагородніших, яку обирають за покликанням. Забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я жителів громади.
Від глибоких знань та вмінь лікарів ветеринарної медицини залежить забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки харчових продуктів і охорони довкілля і вцілому безпеки держави.

Впевнений, що ви й надалі сумлінно та відповідально будете виконувати поставлені перед вами завдання, дбати про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю людей.

Щоденною сумлінною службою, високим професіоналізмом та наполегливістю кожен працівник ветеринарної медицини ще на один крок наближує країну до Перемоги.

Бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, благополуччя та щастя, прихильності долі, затишку в оселях і злагоди в родинах. Нехай здійснюються всі ваші мрії та реалізуються плани.

Голова Богодухівської районної ради

Юрій Яцина