День військ зв'язку Збройних Сил України

08.08.2024

Шановні працівники та дорогі ветерани військ зв’язку Збройних Сил України!

День військ зв’язку Україна відзначає 8 серпня і це свято є поєднанням історії і сучасності, свідченням заслуг та оцінки праці багатьох поколінь професіоналів військового зв’язку, їх ролі у забезпеченні обороноздатності України.

Війська зв’язку - важлива складова всього складного військового механізму, адже саме вони забезпечують інформаційну безпеку. Завдання, які ставляться перед військами зв’язку сьогодні, відповідальні та складні, і вимагають від особового складу високого професіоналізму, організованості та дисципліни.

Тому бойова готовність з’єднань, частин та установ зв’язку повинна бути на порядок вище готовності військ, яких вони забезпечують, а військові колективи зв’язківців у будь-який час, за будь-яких умов зобов’язані забезпечити зв’язок і стати на захист своєї держави.

 Саме завдяки роботі зв’язківців наші бойові підрозділи оперативно отримують важливу інформацію, випереджають дії агресора та руйнують підступні ворожі плани. Вони тягнуть кілометри дротів, крутять антени, виставляють камери. І завжди мають в голові надскладні схеми комунікацій. Гідно та професійно зв’язківці несуть відповідальну місію, налагоджуючи зв’язок для координації дій підрозділів Збройних сил України.

Дякуємо нашим воїнам-зв’язківцям за відвагу, мужність й незламність. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих Героїв, які полягли у боротьбі за вільне майбутнє Українського народу.

У День військ зв’язку хочеться побажати цим відважним і хоробрим людям безперебійного зв’язку в захищених каналах, міцного здоров’я та наснаги, мирного неба,  родинного благополуччя, нових успіхів, витримки та стійкості духу  у ашій нелегкій службі.

Вічна пам’ять зв’язківцям, які загинули, виборюючи свободу для Української держави й нації!

Слава військам зв’язку Збройних сил України!

Слава Україні!

Голова Богодухівської районної ради

 Юрій Яцина