Вітаємо із Всесвітнім днем донора крові!

14.06.2024

Добровільна здача крові — це почесна і благородна справа, адже саме донори ціною своєї власної крові рятують життя іншим, в переважній більшості навіть незнайомим людям. Донор дарує можливість одужання, ще один день народження, ще один шанс на життя.

Україна зараз стікає кров’ю через загибель і поранення своїх захисників. В умовах війни цей день має особливе значення для України, коли донорська кров рятує людські життя.

Але один донор всього однією дозою своєї крові може врятувати трьох людей, які її терміново потребують. Донорство – це буденний героїзм звичайних людей, які діляться найдорожчим.

Дякую кожному донору, хто свідомо й від чистого серця виконує таку благородну місію. Вірю, що благодійна донорська справа недаремна і допоможе наблизити омріяну Перемогу України

В цей день бажаю всім міцного здоров’я, незламності духу й наснаги. Любіть себе в Україні, любіть Україну в собі, у кожній клітинці свого тіла й у кожній краплинці крові! 

Закликаємо всіх жителів, які не мають протипоказань, до регулярної здачі крові з метою запобігання її нестачі в лікарнях та клініках. Лише одним рішенням поділитися своєю кров’ю ви прискорюєте чиєсь одужання або ж даруєте шанс на життя.

З глибокою повагою,

Голова районної ради Юрій ЯЦИНА