Вітання з Днем Незалежності України

24.08.2024

Шановні жителі Богодухівського району!

Від щирого серця вітаю Вас із національним святом - Днем Незалежності України!

Це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом своєї країни, хто стоїть на захисті українських кордонів, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

Чергову річницю незалежності ми зустрічаємо в умовах війни. Новини про ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють це свято. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю.

День Незалежності є свідченням нашого бажання відвоювати та зберегти незалежність, за яку покладали і покладають свої життя наші герої. Шануємо кожного з них та схиляємо голову перед пам’яттю усіх українських воїнів, волонтерів, мирних громадян, які своїм життям заплатили за нашу незалежність.

Завдяки мужності наших захисників, незламності та єдності українського народу, підтримці усього цивілізованого світу ми переможемо підступного ворога. Тільки разом ми досягнемо миру і злагоди у нашій країні, та будемо наполегливо працювати над її відбудовою.

Ми вистоїмо і витримаємо заради майбутнього нашої рідної країни.

Наші славні Герої на передовій, не відступаючи, виборюють незалежність та територіальну цілісність країни. Щиро дякую їм за захист кожного з нас, за право жити, бути вільними та незалежними!

Бажаю усім миру та найшвидшої перемоги,  міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, благополуччя, успіхів та наснаги, витримки, незгасної надії і щирої віри на довгі і щедрі літа.

Вічна пам’ять усім, хто став  жертвами війни за незалежність. Честь і шана всім тим, хто на фронті і в тилу наближає світлий день нашої Перемоги.

З Днем Незалежності, Україно!

Слава Україні! Героям Слава!

Щодня доводимо незалежність і разом крокуємо до нашої перемоги!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА