Вітання із Всесвітнім днем гуманітарної допомоги!

19.08.2024

19 серпня – Всесвітній день гуманітарної допомоги. У цей день ми вшановуємо людей, які самовіддано допомагають вирішувати проблеми знедолених, тих, кого зачепила гуманітарна криза, подають руку всім, хто потребує допомоги, наповнюють надією зневірені серця.

Хто б міг подумати, що наша держава перетвориться з країни, яка завжди допомагала, на країну, яка зараз сама дуже потребує підтримки, як моральної, так і гуманітарної.

Війна, яку розв’язала росія проти нашої країни, все змінила. Наразі гуманітарної допомоги потребують мільйони українців. Сьогодні в Україні цією благородною місією займаються як міжнародні, так і національні громадські організації, різні волонтерські рухи і благодійні фонди.

У цей день ми віддаємо шану гуманітарним організаціям і всім небайдужим людям, які надають допомогу там, де цього потребують найбільше.

Ми безперечно вдячні всім нашим партнерам, які щиро підтримують нас зараз, коли в Україні йде війна. Зокрема, хочу подякувати благодійникам за їх неоціненний внесок у збереження життів та здоров’я українців, за те, що ви продовжуєте надсилати ліки, медичне обладнання, продукти харчування, одяг і ще багато іншого для мирних громадян та особливо для наших захисників та захисниць.

Висловлюю вдячність усім, хто за покликом серця,  у свій вільний час, допомагає людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Дякую за ваш ентузіазм, доброту  і  ту неоціненну допомогу, яку ви надаєте мешканцям нашої громади та внутрішньо переміщеним особам.

Дякую волонтерам, які, ризикуючи своїм життя, щодня доставляють гуманітарну допомогу в найгарячіші точки країни.

Бажаю терпіння, щирої вдячності від людей, незламної волі в подоланні труднощів, надійного родинного тилу та звершення всіх мрій і бажань. Нехай Ваше добро завжди повертається до Вас сторицею.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА