Шановні військовослужбовці, ветерани і працівники Повітряних Сил Збройних Сил України!

04.08.2024

Шановні військовослужбовці, ветерани і працівники Повітряних Сил Збройних Сил України!

Вітаю вас із професійним святом – Днем Повітряних Сил Збройних Сил України

Це свято воїнів, які вдень і вночі, у складних умовах бойової обстановки боронять повітряний простір нашої держави, уміло відбивають постійні ракетні й авіаційні удари підступного ворога, мужньо ведуть повітряні бої з російськими загарбниками та завдають їм нищівного ураження з повітря.

Наші мужні захисники українського неба довели всьому світові, що ворог ніколи не буде панувати в повітряному просторі нашої держави, а всі його плани, як і міфи про могутність російської зброї, розбилися об щит протиповітряної оборони України.

 

Дякую Вам, наші захисники.

Дякую за десятки тисяч життів наших воїнів на передовій, які врятувалися завдяки вчасній і такій необхідній підтримці з повітря.

Дякую за сотні тисяч збережених життів у мирних українських містах, які врятували наші повітряні сили, знищуючи так звані московські «високоточні» ракети.

Дякую всім нашим повітряним асам. Своїми професійними діями та героїчною майстерністю ви довели, хто насправді є господарем українського неба.

Упевнений, що завдяки високій злагодженості, підготовленості та відповідальності військовослужбовців цього потужного виду Збройних Сил небо над Україною і надалі буде під надійною обороною.

Щиро бажаю нашим воїнам неба  міного здоров’я, довголіття, успішного виконання поставлених завдань, незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог у боях з російським агресором.

Вічна пам'ять та Царство Небесне загиблим Героям!

Слава Повітряним Силам Збройних Сил України!

Слава Україні!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА