Шановні працівники та ветерани митної служби!

25.06.2024

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня митника, яке відзначається 25 червня.

Митниця - одна з важливих державних інституцій, яка забезпечує захист інтересів держави, проведення ефективної митної політики, наповнення державного бюджету, а також контроль за дотриманням законодавства у сфері зовнішньоекономічної діяльності. З моменту встановлення державних кордонів і в усі часи митники стоять на сторожі економічних інтересів країни, ведуть боротьбу з правопорушеннями.

Митниця стала чи не найпершою інституцією, робота якої зазнала відчутних змін у зв’язку із введенням воєнного стану.

 

Ставлячи в пріоритет інтереси держави, працівники митної служби цілодобово виконують свої обов’язки на митних постах та пунктах пропуску, забезпечуючи безперешкодне та повноцінне забезпечення населення України та Збройних Сил України всім необхідним у такий складний час.

Це свято  нагадує всім нам, що нас як країну захищають не лише солдати, а й митники на державному кордоні, адже  вони повинні забезпечити якомога швидший процес митного оформлення вантажів, значна частина яких ввозиться в Україну у якості гуманітарної допомоги.

З нагоди професійного свята бажаю усім вам та вашим родинам миру і перемоги, міцного здоров’я, наснаги, злагоди, життєвої енергії, благополуччя та успіхів у благородній справі служіння інтересам України!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій Яцина