Шановні працівники та ветерани державної служби!

23.06.2024

Щиро вітаю від імені депутатів Богодухівської районної ради та виконавчого апарату з нагоди професійного свята - Дня державної служби!

Щороку 23 червня в Україні відзначають День державної служби. Працівники державної служби – люди особливої професії, адже вони несуть високу відповідальність за стан справ у суспільстві, добробут та майбутнє свого народу. Ця праця потребує відданості своїй справі та бажання служити людям.

Зараз ми з вами проживаємо дуже важкий та бентежний час, сповнений втрат, небезпек та випробувань. Щодня кожний українець, кожна компанія та державна влада стикається з викликами воєнного часу. Під час війни саме на плечах державних службовців лежить чи не найбільше відповідальності.

Ви, хто обрав державну службу, заслуговуєте на глибоку повагу за свою самовіддану працю в мирний час, а тепер, коли росія віроломно веде війну проти України на наших землях, ви стали для багатьох людей прикладом стійкості, жертовності, відданості ідеям нашої державності. Ви не залишили свої робочі місця, ви працювали 24/7, рятуючи українців в окупації, організовували гуманітарні вантажі і забезпечували діяльність органів влади, що особливо важливо у воєнний час. Ви були тими, хто рухали та організовували весь державний механізм на спротив ворогу.

Наразі основний внесок державних службовців в майбутнє України – забезпечення ефективної роботи державних органів задля спроможності нашої держави, підтримка її громадян та армії.

Нехай Ваш професіоналізм, старанність, розуміння та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям, сприяють соціально-економічному та культурному розвитку Богодухівського району та Харківської області.

З особливим теплом хочеться подякувати за сумлінну та наполегливу працю ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

Від душі бажаю всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, міцного здоров’я та мирного неба над головою , успіхів у професійній діяльності, віри  у себе і у щасливе майбутнє України!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА