Шановні працівники Національної поліції Богодухівського району!

04.07.2024

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!

Бути поліцейським – це і почесно, і відповідально. Ваша професія є однією із найризикованіших, адже ви постійно стоїте на сторожі безпеки усіх нас – і вдень, і вночі, і в негоду.

На ваші плечі покладено виключно відповідальне і благородне завдання – забезпечити права і свободи людини, протидіяти злочинності, збереження безпеки й надання невідкладної допомоги тим, хто її негайно потребує.

У сьогоднішній складний час, коли росія веде війну проти українського народу, працівники Національної поліції  несуть посилену службу не лише у тилу, а й на передовій, ризикуючи власним життям, займаючись безліччю справ, від підтримання суспільного порядку до евакуації мирного населення з зони боїв, від виявлення диверсантів до розслідування військових злочинів.

Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, разом з військовими підрозділами стримуючи збройну російську агресію проти України, захищаєте територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

Дякую вам за цю непросту щоденну службу, особисту хоробрість, звитягу та відданість українському народові.

Бажаю усім поліцейським, службовцям та ветеранам Національної поліції України  найшвидшої перемоги і миру, везіння й благополуччя. Міцного здоров’я, мужності, невичерпної життєвої енергії, подальших професійних успіхів.

Слава Україні!

Разом до ПЕРЕМОГИ!!

З повагою до Вас і до Вашої праці,

Голова Богодухівської районної ради

Юрій Яцина