Шановні податківці Богодухівського району!

02.07.2024

Щиро вітаю всіх працівників податкової служби, ветеранів галузі з професійним святом – Днем податківця України!

Впродовж багатьох літ сумлінної праці кожен з Вас зробив значний внесок у становлення і розвиток служби, якій доручено важливу суспільну місію – наповнення державного та місцевих бюджетів.    

Від податківців залежить фінансова безпека України, наповнення дохідних частин бюджетів усіх рівнів і соціальних фондів. А це – добробут країни і кожної громади, матеріальна підтримка соціально вразливих громадян, які в силу життєвих обставин потребують допомоги суспільства.

Чeснiсть та прозорість вашої роботи, чітке дотримaння законодавства, принциповість та відповідальність є зaпорукою залучення iнвeстицiй, зростaння добробуту громадян тa розвитку національної економіки!

Сьогодні, коли роботу податкової служби ускладнено умовами військового стану органи ДПС працюють в оперативному режимі, вміло організовуючи суттєво важливі процеси наповнення бюджетів.  

Бажаю вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день дарує вам енергію оновлення, оптимізм і наснагу. Здоров'я та миру вам і вашим родинам, нових професійних досягнень задля зміцнення економічної могутності нашої держави та наближення нашої Перемоги!

Слава Україні!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій Яцина