Допомога потрібна громаді саме тоді, коли вона найбільше потрібна: проєкт підтримки закладів охорони здоровʼя в дії і системі…

01.05.2024

Сьогодні страшний день для Золочівської громади. Ворог в черговий раз підступно обстріляв селище, є загиблі та поранені… Поділяємо сум і скорботу та висловлюємо щирі співчуття всім постраждалим і рідним невинно загиблих.

У такі найскладніші моменти ми об’єднуємося для допомоги та підтримки один одного. Це дає величезний поштовх для стабільності та впевненості, відчуття єдності національного спротиву і збереження української державності, задля якої Золочівська громада витримує тяжкі удари агресора, а відтак, - потребує гідної і всебічної підтримки і допомоги всього району, не виключаючи і міжнародної допомоги!

Тому сьогодні, за ініціативи і безпосередньої участі голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини спільно з Благодійним Фондом «ЗМІНИ» (керівник – Ярослав Грінченко), польською організацією з міста Варшави Fundacja UNITERS (Голова правління - Галина Андрушков) та Золочівською селищною військовою адміністрацією (начальник Віктор Коваленко), в рамках проєкту міжнародної допомоги була доставлена чергова партія гуманітарного вантажу золочівським медикам (Марина Тесленко і її колектив) для подальшого розповсюдження по всій території громади між 10 АЗПСМ, 16 ФП та сімейними лікарями.

Секретар Золочівської селищної ради Віталій Садовий висловив слова подяки від керівництва Золочівської громади Богодухівській районній раді та фондам «Зміни» і UNITERS за постійну своєчасну допомогу і підтримку у складних надзвичайних ситуаціях воєнного часу.

Дякуємо партнерам - благодійникам та керівнику Золочівської громади Віктору Коваленку, а в його особі всьому колективу селищної ради за ефективну згуртовану командну роботу в умовах воєнного стану. Тільки разом, обʼєднуючи зусилля, ми можемо допомагати активніше і протистояти натиску підступного агресора.

Разом до Перемоги!

Слава Україні! Слава її Героям!