День Сил спеціальних операцій ЗСУ

29.07.2024

Шановні воїни! Дорогі ветерани!

Вітаю вас із професійним святом – Днем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Щорічно,  29 липня в Україні відзначають День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Це професійне свято українських військових, які боронили й боронять Україну  з 2014 року.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну воїни спецоперацій виконують завдання в зоні особливого ризику, демонструють свою високу ефективність, мужність і професіоналізм, незламний та непереможних бойовий дух. Вони є прикладом виняткової військової доблесті і честі.

Дякую усім військовослужбовцям спецоперацій за патріотизм, вірність українському народу та військовій присязі, мужність і героїзм, проявлені під час виконання завдань. Ви наближаєте Перемогу у Великій Визвольній війні Українського народу проти російських загарбників.

Вітаю військовослужбовців із професійним святом і щиро дякую вам за щоденну непросту, самовіддану, жертовну службу, за мужність, героїчне виконання обов’язків, військову звитягу та хоробрість.

Від чистого серця бажаю всім українським воїнам-спецпризначенцям козацького здоров’я, витримки, невичерпної енергії та сили духу. Перемоги , миру та злагоди вам і вашим родинам! Завжди повертайтесь з бойових завдань цілими і неушкодженими переможцями!

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм слава!

Слава Силам спеціальних операцій Збройних Сил України! 

Слава Україні!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА